sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Synttäreillä

Heräsimme taas sen verran myöhään, ettemme ehtineet syödä aamupalaa ennen synttäreille lähtöä. No, yöllä tuli taas kuhkaistua niin aikaiseen, että uni tuli ihan tarpeeseen...

1- vuotissynttärijuhlat olivat entisen asuntomme alakertalaisten luona eli n.100 metrin päässä nykyisestä osoitteestamme. Matka oli kuitenkin ylämäkeä ja puolenpäivän aikaan siinäkin ehti tulla jo hikipisaroita otsalle... Tässä onnellinen synttärisankari :)



Synttärisankarin nimi on Luffe ja se on kiva taskukokoinen chihu. Luonnetta löytyy reilusti kokoa enemmän :) Aamupalaksi saimme herkullista voileipäkakkua, joka ei sisältännyt koiranruokaa (Ikke oli etukäteen asiasta vähän huolissaan) - tai miten sen nyt ottaa kun synttärisankarin ruokavalio on hieman outo, se ei syö lainkaan koiranruokia vaan tykkää esim. salaatinlehdistä, tomaatista ja kurkusta...



Synttäribileissä oli mukana tietysti myös Luffen paras kaveri Laku "mammansa" kanssa. Luffe ja Laku painivat kaffittelun jälkeen - lapsilla riittää energiaa helteestä huolimatta.



No, minne se kaveri katosi?



Täällähän minä, missäs itse olet?



Synttäreillä oli kivaa - kiitos tarjoiluista ja seurasta myös Luffen iskälle ja äiskälle!

Juhlien jälkeen käväisimme kaupassa ja ärrällä. Himassa tein itselleni latten ja siirryin punkkaan "katsomaan telkkaria". Ikke herätti mut parin tunnin kuluttua; ne ovat niin rankkoja nuo synttärijuhlat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti