torstai 1. heinäkuuta 2010

Loppuilta

Ostin eilen Päivän parhaat diilit- sivuston kautta kaksi lahjakorttia Bulevardin Namaskaar- ravintolaan. Avokkini ei käynyt tänään duunissa syömässä ja niinpä menimme Bulevardille. Meillä oli pöytävaraus ja meidät ohjattiin rauhalliseen kahden hengen pöytään ikkunan viereen. Erikoista oli se, että henkilökunta ei puhunut ollenkaan suomea, vaan jouduin hoitamaan asiat englanniksi; ihan kuin olisimme olleet lomamatkalla :) Raflassa soi eurodisco ja lähes samalla kun mainitsin asiasta avokilleni musiikki muuttui perinteiseksi intialaiseksi - kuunneltiinko meitä salaa?!?Avokkini otti lammas- annoksen ja mä otin kanaa, lisäksi tilasimme lämmintä Naan- leipää tuoreella valkosipulilla. Manu sopi hyvin uudessa oranssissa paidassaan paikan väritykseen :D

Tässä herkullista Naan- leipää valkosipulilla, 2,70€.

Kana-annokseni oli hyvää ja sitä oli reilusti.

Olin maksanut lahjakortit jo netin kautta, joten laskumme loppusumma oli 2,70 euroa - vedestä ei veloitettu. Jätin reilusti tippiä ja ateriamme maksoivat yhteensä peräti 5 euroa, varsin kohtuullista :)



Olimme kotona klo.19.15. Mun keskustan reissuni kesti siis 7 tuntia, huh! Entäs sitten kun lähden kiertämään reittejä? Kotona lueskelin Jokisen kirjaa ja suunnittelin omia reittejäni. Kirjassa on mukavasti reittejä ympäri Helsinkiä, joten pääsen reissaamaan bussillakin ennen kuin pääsen kaikkiin aloituspisteisiin. Olen tosi täpinöissäni - jokohan aloittaisin heti huomenna? Olen jo valinnut ekan reitin, jonka aion kävellä. Sillä on matkaa n.3 kilometriä, kevyt aloitus.

Ai joo, raahasin tänään mukanani ylipainavaa laukkuani ja kotona punnitsin sen huvikseni. Laukkuni painoi 5,5 kiloa ja se oli lähes koko päivän vasemmalla olkapäälläni. Ei ihme jos niska ja hartiat ovat välillä jumissa ja päätäkin särkee säännöllisesti... (Muistutus itselleni: ota jossain välissä kuva laukun sisällöstä!)



Nyt aion vielä katsella jotain digiboxilta - huomenna meillä tulee töllöstä taas vain jalkapalloa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti