perjantai 9. heinäkuuta 2010

Kahvittelua ystävien kanssa

Tänään treffasin iltapäivällä Marjon (MarLi) ja Marjon pienen sukulaispojan (Roni, 2,8v.) Stockan Robertsin terassilla. Vaihdoimme kuulumisia ja kun Ronia alkoivat tätien jutut kyllästyttää niin kävelimme kauppatorin rantaan ihmettelemään veneitä ja isoja laivoja. Voi, kuinka aitoa lapsen innostus on - ja tuossa iässä on vielä niin halvat huvit :) Pikkumies väsähti rattaisiinsa ja mä opastin meidät Skattan merenrantakahvilaan. Maisemat siellä olivat edelleenkin yhtä komeat kuin aikaisemminkin :) Marjo oli saanut sponsoritukea ja mäkin pääsin nauttimaan siitä sponssauksesta - kiitos vaan vielä kerran lämpimästä, herkullisesta korvapuustista ja ihanan kylmästä jäälattesta! Ihastelin Marjon lasikoruja ja helmiä; tein myös heräteostoksen ja ostin kauniit korvakorut.



Tykästyin heti näitten korvisten väreihin :)

Kaffittelun jälkeen kävelimme takaisin keskustaan ja tapasimme Essin (Duffeli) pääpostitalolla. Istuimme vanhaan tuttuun Wäinölään ja otin taas vaihteeksi jäälatten - helteellä pitää juoda paljon ;) Kirjoitimme pari miittikorttia - tai siis mä vain allekirjoitin Marjon ja Essin kortit - ja sitten Ikke tulikin jo hakemaan mua. Oli tosi kiva tavata Marjoa ja Essiä pitkästä aikaa :)

Kävimme Ikken kanssa kaupassa ja ajelimme ihanan viileällä ratikalla himaan; kerrankin ilmastointi oli päällä oikeaan aikaan.

Olen jo nyt ihan kauhuissani ensi viikolle luvatuista lämpötiloista, helle hellii, just joo... Saas nähdä koska pääsen seuraavalle reitille...

Tässä vielä sunnuntaikävelijän jalat; arvaatkaa olenko pitänyt sandaaleja viime aikoina :D Rusketusrajat ovat oikeasti vielä selvemmät kuin kuvassa...



Hauskaa viikonloppua :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos paljon seurasta ja opastuksista kaupungin vilinässä! Mukava päivä ja Ronillakin on paljon kerrottavaa laivoista ja lokeista yms mukavistä nähtävyyksistä!
    Maanantaina tehdään uusi kierros!

    VastaaPoista
  2. Sun pitäis nähdä mun jalat :D Otin just kuvan, taidan laittaa Facebookkiin sen.

    VastaaPoista