sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Lomailun loppu ja Nokkakiven Huvipuisto

Ärsyttää kun mun päivitykseni laahaavat aina yli viikon ajasta jäljessä. Niin ja sen yhden reitin kiersin yli kuukausi sitten ja se on yhä postaamatta tänne... No, jospa nyt viimeinkin saisin loppulomailuni kuvat tänne :)

Perjantai- iltana kävin vielä uimassa ja tällä kertaa otin Manun ja kaikki lelumatkailijanikin mukaan rannalle. Manu oli ainoa niistä, joka uskaltautui kanssani uimaan :D




Lauantai- iltapäivälle (23.7) oli lupailtu ukkoskuuroja, joten heräsimme ajoissa ja lähdimme n. kilometrin päässä sijaitsevan Nokkakiven Huvipuiston parkkipaikalle. Siellä oli vuotuiset Sirkusmarkkinat ja kauppiaita sekä asiakkaita oli heti aamusta jo mukavasti paikalla. Kiersin koko huvipuiston kamerani kanssa :)















En ostanut markkinoilta mitään, mutta sainpahan kivoja kuvia Suomen ehkä pienimmästä huvipuistosta :) Se on muuten suosittu pysähdyspaikka ja laitteet sopivat hyvin koko perheelle - pienimmillekin löytyy omia härveleitä... Käväisimme vielä puiston viereisessä Lasilandian myymälässä.



Ukkoskuuroja ei ilmaantunut iltapäivällä ja otin vielä muutaman kuvan mutsin pihalta. Keltaiset liljat alkoivat vähitellen avautua - ne ovat mun suosikkejani mutsin kukkasista :)



Otimme pienet päikkärit ja kakkukahvien jälkeen suuntasimme vähitellen takaisin kohti Stadia... Late oli pakannut omat kamansa ja päikkäreiden jälkeen sekin oli valmiina lähtöön :D Ei vaan, kun Late huomaa meidän olevan lähdössä reissuun niin se pujahtaa sängyn alle, eikä sitä meinaa millään saada matkustuskoppiin. Autossa se on kuitenkin ihan tyytyväinen niin kauan kun kopin ovi on auki ja vauhtia on 100-120 km/h. Liikennevaloissa tai tietyön kohdalla kun vauhti hidastuu niin takapenkillä alkaa äänekäs konsertti... Nyt Late on muuten reissun jälkeen nukkunut jo viikon kuljetusboxissaan - siis sinä samassa, johon sitä ei meinaa saada millään kun ollaan lähdössä reissuun - hassu otus :)


Sii juu suun :)

1 kommentti:

  1. Iidan kanssa käytiin tulomatkalla tuolla huvipuistossa ja se oli ihan onnesta soikea äitinsä kanssa maailmanpyörässä! Eikä likkaa pelottanut yhtään, minä en sinne(kään) uskaltanut lähteä :)
    Iippa viiletti monet laitteet innolla!

    VastaaPoista