lauantai 9. heinäkuuta 2011

Kavereita ja kanasalaatteja

Maanantaina käväisin muuten taas kesätoimistollani Stockan Robertsin terassilla ja sen vieressä Aleksin puoleisella ratikkapysäkillä on jo pitempään soittanut kvartetti iltapäivisin. Nämä katusoittajat eroavat muista soittajista edukseen sillä että osaavat soittaa todella hyvin, vaikka ohjelmisto onkin melko suppea. No, on kuitenkin mukavaa kahvitella hyvää musiikkia kuunnellen :)


Tuo sama poppoo soitti aiemmin ainakin Elielinaukiolla...

Kotimatkalla käväisin Karhupuistossa, sillä puiston kukkaistutukset olivat hyvä tausta kumiankoilleni.
Happy 4th of July :)



Karhupuisto on nykyään tosi siisti ja kukat ovat upeita. Puistosta huolehtii parhaiten Kallion oma "mummomafia". Sinne ei pääse kerääntymään epämääräistä porukkaa kaljottelemaan, sillä mummot ja papat soittavat heti poliisit paikalle. Kerran olen nähnyt siellä keskellä yötä vanhemman miehen keräämässä roskia - puiston kauniina pitäminen asukasvoimin olisi kyllä jonkinlaisen palkinnon arvoinen teko. Me kaikki saamme nauttia rauhassa ihanasta puistosta - kiitos mummojen ja pappojen!


Maanantai- iltana herkuttelin taas Ben & Jerry's jätskillä, hyi mua :)


Keskiviikkona tapasin ystäväni Tupun (Tuulis) lounastreffeillä. Kävimme Forumin Picnicissä salaateilla ja mä otin kanakinkkusalaatin. (Tarjous: salaatti kahdella täytteellä ja juoma yhteensä 7,9 €)


Salaatti oli hyvää ja täyttävää :) Kävimme muuten ensin Bakersissa, mutta kun olimme notkuneet siellä lähes vartin ilman että tarjoilijat huomioivat meitä niin äänestimme jaloillamme ja vaihdoimme paikkaa...

Myöhemmin illalla käväisin Kampissa. Metron liukuportaiden katossa on leikitelty hauskasti valoilla ja varjoilla ja kaempaa näyttää ihan kun katossa olisi aukkoja...


Kävin K-Marketissa ja siellä kierrellessäni näin mm. Hello Kitty- rusinoita :o Hintaa niillä oli lähes tuplaten "tavallisiin" rusinoihin verrattuna.


Päivän taidepläjäyksen kruunaa tuo hylätty kenkä :)


Kuolasin picnicin tiskin mansikkaleivoksia jo toisen kerran samana päivänä, mutta en ostanut niitä vieläkään.


Himassa herkuttelin Polly Summer Berries- nameilla, joihin olen jäänyt koukkuun.


Tein myös varsinaisen löydön K-Marketista - Vanhanajan siirappivohvelit ovat Hollannissa valmistettettuja :) I just love Stroopwafels :D



Olen saanut tuon ihanan Barbapapa- tabletin hollantilaiselta ystävältäni Astridilta :)

Torstaina kävin syömässä Kana- Caesar- salaatin Kaisaniemen Picnicissä. (Puhelinluettelon kupongilla 5,9 €)


Hyvän ja ruokaisan salaatin jälkeen nappasin jälkkärikahvin mukaani ja siirryin kadun toiselle puolelle. Tapasin Tupun ja Tupun siskonpojan Oskarin Kinopalatsin edessä ja kävimme katsomassa Pirates of The Caribbean: Vierailla vesillä 3D- leffan. Oih, Johnny Depp on niiiiiiiiiin ihana Jack Sparrow <3<3<3 Leffa kesti reilusti yli 2 tuntia, mutta aika meni tosi nopeasti. Leffateatterissa oli mukavan viileää ja tuntui hassulta siirtyä leffan jälkeen kadulle kun jalat tuntuivat paljon viileämmiltä kuin ulkoilma :)

Perjantaina tapasin crossarikaverini Lauran (LapinLintu) Heinolasta/Jyväskylästä. Laura tuli Stadiin viettämään vapaapäiväänsä ja kiertelimme keskustassa yllättäen mm. korttikauppoja :) Idea-Forumissa oli hieno juliste.


Kävimme syömässä Manskun Iguanassa - ja otimme kanasalaatit :) (Cityshoppari- kortilla kaksi salaattia yhteensä 12 €) Salaatteja piti odotella melko kauan, mutta kun saimme ne pöytään niin ne olivat kyllä odottamisen arvoisia.


Tipu oli lämmintä ja grillattua, salaattiin kuului myös tuoreen ananaksen ja melonin palasia, namskis :) Ehdottomasti paras kolmesta viime viikolla nauttimastani kanasalaatista :) Iguanassa oli myös mielenkiintoinen sisustus.



Iguanan terassi oli täynnä, joten söimme salaatit sisällä. Ehkä se oli hyväkin, sillä terassilla ruokailijoita varoitettiin suomeksi varastelevista lokeista ja englanniksi agressiivisista linnuista...


Haimme jälkkärijätskit Forumista Helsingin Jäätelötehtaan kioskista. Siellä on makuja ihan liikaa, iskee aina valinnan vaikeus. Kävimme Ikken kanssa monena vuonna aina Vappuna Kaivarin rantsussa Helsingin Jäätelötehtaan kioskilla syömässä kesän ekat jätskit, mutta nyt sekin perinne on jäänyt pois...


Jossain Forumin lähistöllä jaettiin ilmeisesti ilmaista cokista...



Mekin saimme jääkylmät mini- cokikset ja hörpimme niitä samalla kun katselimme Kampin Kappelin työmaa-aidan uusimpia maalauksia.




Yksityiskohtana söpö kisu :D


Yksi maalaus oli vielä kesken, täytyy käydä kuvaamassa se uudestaan sitten kun se on valmis...


Tämän traktorin kuvasin jo aiemmin, mutta nyt maalaus oli ilmeisesti valmis.


Tyhjiä Cokispurkkeja oli ympäriinsä Lasipalatsin kulmilla ja niitä näkyi aina Steissille asti. Hyvä kamppanja, mutta kuka siivoaa tölkit ympäristöstä?

Kahvila-auto Lasipalatsin vieressä oli tehostanut mainontaansa :)


Oli mukava päivä - ja mukava viikko :) Lauran jutustelusta päätellen blogillani on ainakin yksi vakituinen lukija :D


Mun tekee muuten nyt mieli kanasalaattia...
Sii juu suun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti