maanantai 4. heinäkuuta 2011

Kesävieraita kaukaa

Torstaina Ikke lähti böndelle - ja musta tuli kesäleski :D Tapasin ystäväni Marjon (MarLi) ja Marjon sukulaispojan Ronin Pasilassa. Roni on 3,5- vuotias ilmakitaroinnin ihmelapsi ja varsin topakka miehenalku, joka kestää mukisematta tätien tuntikausia jatkuvaa rupattelua. Ajelimme Ronin toiveiden mukaisesti ratikalla keskustaan ja ensimmäinen kohteemme oli kauppatori. Torilla on aina kaikkea ihanan värikästä kuvattavaa :)





Nautimme kahvit toriteltassa ja istuskelimme siellä hetken ajan paahtavaa aurinkoa pakosalla. Jatkoimme matkaa ja kiertelimme kauppoja. Yritimme löytää Marjolle uusia kesäkledjuja, mutta huonolla menestyksellä. Useamman tunnin kiertelyn jälkeen poistuin himaan ja jätin Marjon ja Ronin jatkamaan shoppailuaan.

Torstaina illalla parin tunnin tirsojen jälkeen hyppäsin ratikkaan ja kävin hakemassa verkkokaupasta ostamani ihanuuden Hakiksen Sokoksen Expertiltä. Olin jo pitkään haaveillut uudesta upeasta kännykästä ja kun N8 Pinkki ilmestyi keväällä niin tiesin heti hankkivani sellaisen jonain päivänä. No, nyt tuo päivä oli vihdoin koittanut ja sain uuden "vauvani" kotiin :) Ikken kapula simahti aiemmin viikolla, joten Ikke saa mun vanhan kännyni bändeltä palattuaan. Tässä pari kuvaa kaunokaisesta :)



Mulla on mennyt jo useampi päivä kun olen opetellut käyttämään uutta kännyäni ja vieläkään en varmaan ole löytänyt kaikkia ominaisuuksia, mutta ainakin osaan jo soittaa ja tekstata sillä - sekä käydä naamakirjassa :D

Perjantaina jouduin taas pakenemaan kuumimpaan aikaan ulos, sillä kämppämme muistutti saunaa. Kiertelin muutaman tunnin kaupungilla ja huomasin, ettäKampin kappelin työmaa-aitaan oli maalattu uusia taideteoksia. Pari taiteilijaa oli vielä maalaamassa töitään ja tiedän ettei keskeneräisiä töitä saisi esitellä, mutta laitan nyt kuitenkin kuvat niistäkin tänne.







Tapasin taas Marjon keskustassa ja hetken aikaa kierreltyämme ajelimme ratikalla kotimaisemiini tänne Alppilaan. Istuskelimme ravintola Dong Hain terassilla ja mä söin pizzan - Marjo oli syönyt jo aiemmin ja otti siiderin. Dong Haissa on muuten hurjan hyvä hinta-laatu-suhde ja ruoka on herkullista. Donkkarista siirryimme Alppilan Pajan täydelle terassille. Kävin himassa hakemassa Marjolle kankaita, jotka olin jemmannut jo ainakin vuotta aikaisemmin. Marjo on super-kätevä ompelija ja löytää toivottavasti kankaille enemmän käyttöä kuin mä. Pajan terdeltä saatoin Marjon ratikkapysäkille ja käväisin samalla Siwassa - kesäleskenä saa herkutella hyvällä omallatunnolla ja niinpä ostin itselleni purkillisen Ben & Jerry's jätskiä :) Kotona katselin hömppäleffaa ja nautiskelin jätskiä sekä jäälattea :)


Leffan pääosassa oli super-söpö Robert Downey Jr. ja jätski oli taivaallista, mutta olin niin väsynyt että jouduin jättämään kesken sekä leffan että jätskin - ennenkuulumatonta!!!

Lauantaina tapasin iltapäivällä crossarikaverini Hiljan. Hilja asuu nykyään kaukana Lieksassa asti... Kävimme jäälattella Kaisaniemen Robertsin terassilla. Ensin terdellä oli mukavan varjoisaa, mutta hetken aikaa siinä istuskeltuamme aurinko ilmestyi näkyviin. Aurinko paahtoi niin että rintataskussa ollut kännyni sai hetkellisen lämpöhalvauksen, mutta onneksi se toipui nopeasti varjoon päästyään. Myöhemmin illalla menin Hiljan kanssa syömään - ja paikkana oli taas tuttu ja turvallinen Dong Hai :) Tällä kerrralla otin kiinalaista kanaa ja ananasta kuten myös Hilja - se oli herkullista :)


Rupattelimme terassilla jonkin aikaa ja lähdimme molemmat omiin yöpaikkoihimme - siis mä lähdin himaan ja Hilja kaverinsa luokse... Kotona katselin vielä hauskan hömppäleffan ja nautiskelin jälkkäriksi loput jätskistä.

On tosi kiva kun kesäisin täällä Stadissa käy niin paljon vieraita kaukaa muualta Suomesta :) Tällä viikolla tapaan ehkä vielä yhden crossarikaverini ja ensi viikolla olen itse Keski-Suomessa - ja toivottavasti tapaan siellä lisää crossareita :)

Nyt mulla on ihan kamala jano, mutta en saa juoda mitään - mulla on aamulla labrakokeet ja niitä varten pitää olla syömättä ja juomatta 12 tuntia. Taitaa olla viisainta painua koisaamaan - jäälattesta ja jätskistä puhuminen (=kirjoittaminen) ei ainakaan yhtään helpota oloani...

Sii juu suun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti