tiistai 2. elokuuta 2011

Kuvauksissa ja Mansessa

Huh, nyt on jo elokuu ja syksyn voi melkein jo haistaa. Syksy on lempivuodenaikani ja odotan sitä jo innolla, mutta ihmettelen silti kuinka kesä meni näin nopeasti - vastahan oli Juhannus... (Ja Jussina kiertämäni reitti on edelleen päivittämättä tänne...)

Viime viikolla huomasin tällaisen kaunottaren parkissa parvekkeemme alapuolella :)


Maanantaina vein reseptin uusittavaksi Kallion terveyskeskukseen (pitäisi muistaa hakea se sieltä pois) ja totesin, että kukat saavat Ympyrätalonkin näyttämään siedettävältä.


Sain kirjastosta pitkään odottamani kirjan Numeropeli, olin varausjonossa varmaan yli puoli vuotta. Iskin kirjaan heti kiinni Kaisaniemen Wayne's Coffeen terassilla jääteetä siemaillen. Täydellinen hetki :) Kirja oli todella koukuttava ja sain luettua sen loppuun sunnuntaina. Suosittelen sitä lämpimästi kaikille murhamysteerien ystäville.


Keskiviikkona mulla oli taas pitkästä aikaa kuvauskeikka. Olin kuvauspaikalla ohjeiden mukaisesti klo.20.30 ja paikka oli tälläkin kerralla tosi mielenkiintoinen - kuvaukset olivat Hakaniemen sillan alla :) Kyseessä oli Ylelle kuvattava lyhytelokuva ja meitä avustajia oli paikalla parikymmentä.





Kuvauspaikalla catering oli ihan huippuluokkaa. Saimme lämpimän aterian klo.23 ja se sisälsi mm. broilerivartaita ja herkullista risottoa sekä jälkkäriksi pannaria :) Kevyt iltapala, mutta osa kuvausryhmästä oli ollut paikalla jo tunteja ja kuvaukset päättyivät vasta klo. 03-04.00.





Onneksi mun ei tarvinnut käydä vessassa kuvausten aikana, en ole oikein bajamajojen ystävä...

Näin ekan kerran elämässäni pulun pesän :)


Pääsin pois kuvauksista puolenyön aikoihin ja Ikke tuli hakemaan mua. Osa porukasta jäi paikalle aamuyöhön asti ja he menivät kuvauksiin myös seuraavana yönä. Oli taas kiva olla kuvauspaikalla kesätauon jälkeen ja avustajat sekä kuvausryhmäläiset olivat hurjan mukavia. Yökuvaukset ovat mulle kuitenkin epilepsiani takia riski ja olin tyytyväinen kun sain kahden yön sijasta olla paikalla vain muutaman tunnin.

Meillä oli Ikken kanssa vaihteeksi rahat vähissä, joten torstaina ja perjantaina pidimme "kuponkipäivät". Ostan hyviä tarjouksia nettikauppojen (Offerium, CityDeal, Wowtlet) kautta silloin kun mulla on rahaa ja sitten kun olemme molemmat p.a. voimme syödä ulkona hyvin kuponkitarjouksista nauttien. Torstaina söimme herkulliset pizzat Mikonkadun Food Spotissa ja nautimme jälkkäriksi lattet ja kakkupalat Aula Caféssa Kampissa. Olemme myös kerran pennittöminä nautiskelleet kolmen ruokalajin illallisen Wieniläisravintolassa :) Nyt mulla on vielä tarjouksista käyttämättä mm. rakennekynsien laitto ja kampaamossa käynti sekä pari salaattilounasta...

Perjantaina haimme iltapäivällä välipalaksi Isolta Robalta Frustat ja vitamiinijuomat. Kun ostin sen tarjouksen mulla ei ollut aavistustakaan mikä on frusta, mutta perillä sekin selvisi.


Lämmin mozzarellatäytteinen Frusta oli herkulinen ja täyttävä välipala :)

Isolla Roballa oli kaikkea kivaa kuvattavaa :)





Kylmät vitamiinjuomat maistuivat ratikkaa odotellessa :)


Olen hassuna kaikkiin rakennusten torneihin ja pieniin yksityiskohtiin - kuten olette jo aiemminkin saattaneet huomata :)


Lauantaina ajelimme Manseen tai tarkemmin sanottuna Hervantaan. Meillä oli auto täynnä Ikken ex- sukulaisia ja menimme Ikken sukulaistytön 18-vuotissynttäreille. Manse on ihana kaupunki, mutta en päässyt kaupungille kiertelemään ja kuvaamaan, joten napsin matkalla kuvia maamerkeistä :)






Perille päästyämme rupattelimme jonkin aikaa ja sitten söimme. Ruokailun jälkeen lähdimme Ikken kanssa käymään läheisellä Duo- ostarilla, sillä pitihän mun saada edes pari Mansekorttia :)



Puistossa oli tällainen taideteos.


Jonkun taaperon rattaista tai vaunuista oli pudonnut pari söpöä örkkiä...



Synttärisankarittaren asuintalon pihalla oli otettu vanhat polkupyörät kivasti hyötykäyttöön kukkatelineinä :)




Kerrostalojen sisäpiha oli muutenkin vihreä, viihtyisä ja hyvin hoidettu.


Juhlapaikka sijaitsi aivan Hervannan kirkkoa vastapäätä.



Täytekakkukahvien jälkeen lähdimme ajelemaan takaisin Stadia kohti ja matkalla torkuin autossa, enkä ottanut yhtään kuvaa. Kun olimme saaneet vietyä Ikken ex-sukulaiset koteihinsa ja etsimme Herttoniemestä avoinna olevaa kauppaa niin näimme vanhan ystävämme ja entisen duunikaverini. Herra oli pienessä maistissa, eikä antanut periksi vaan meidän oli käytävä hänen luonaan iltakahvilla. No, ihan kivaahan se oli, mutta kun olimme olleet reissussa jo melkein kellon ympäri niin olin tosi väsynyt ja halusin vain kotiin. Myöhemmin illalla väsymykseni kostautui ja sain epilepsiakohtauksen...

No, pääsinpähän kuitenkin käymään Mansessa - tai siis Hervannassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti