lauantai 2. lokakuuta 2010

Klubbailua

Huh, olihan taas reilusti ohjelmaa viime päivinä. Oli kivaa, mutta rankkaa. Ei vanha enää jaksa montaa klubi- iltaa samalla viikolla...

Tiistaina kiertelin kaupungilla kuvaamassa ja jotenkin askeleeni johdattivat mut Bar Bäkkärin eteen. Paikkaan, jossa Simon kirjan julkkarit olivat maanantaina. Kiinnostavan näköinen mesta, pitäisi joskus käydä sielläkin.




Kampin Narinkkatorilla nuoret miehet jakoivat Valion jogurtteja, sain kaksi.



Kiva kun Stadissa on niin usein kaikenlaisia maistatuksia. Tulee aina tutustuttua uusiin tuotteisiin :)

Kun olin kiertänyt pari tuntia kaupungilla kuvaamassa niin Ikke soitti ja ilmoitti, että menemme illalla jazz-club Birdlandiin *huokaus*... Ehdin onneksi hieman levätä himassa ennen illan keikkaa.

Birdland- klubilla oli jonkun jazzbändin levynjulkkarit. Bändi aloitti n. 1,5 tuntia myöhässä ja soitti 2 biisiä, jonka jälkeen oli "n. 20 minuutin tauko" - todellisuudessa tauko oli n. tunnin mittainen. Niin ja ensimmäisistä biiseistä toinen kesti yli puoli tuntia... Onneksi meille sattui mukavaa pöytäseuraa ja kävimme heidän kanssaan mielenkiintoisia keskusteluja.



Rumpalin nimi oli Riippa ja hänet olemme nähneet keikalla ennenkin mm. Traktori Jatseilla Viitasaarella :)





Ilta oli pitkä ja en jaksanut istua kuivin suin, joten testasin juoman drinkkilistalta. Tässä on pirteä ja raikas Virgin Apple Mojito - siis täysin alkoholiton drinksu :) Listalla oli kaksi muutakin Virgin- juomaa ja aion testata niitä seuraavilla kerroilla - jep, pahoin pelkään että seuraaviakin kertoja vielä tulee :D


Näyttää hyvältä, eikös vaan näytäkin?

Birdland on muuten paikkana mukava ja olen tainnut jo tottua (tai mut on aivopesty) jazziinkin ainakin jossain määrin...

Keskiviikkona mulla oli taas tiputusreissu Auroraan. Onneksi mulla oli sinne aika vasta klo.12, aamuaika olisi voinut tuottaa vaikeuksia, sillä kotiuduimme Birdlandista vasta yhden jälkeen yöllä. Tällä kertaa muistin ottaa Aurorassa pari kuvaakin. Tällaiset näkymät avautuvat siellä röökiparvekkeelta.




Vähän erilaiset näköalat kuin Meikussa :)

Tiputuksen jälkeen Ikke tuli mua vastaan ja ajelimme ratikalla keskustaan. Kolmen tunnin tiputuksen jälkeen latte- hammastani kolotti jo melkoisesti ;) Kävimme ensin Tiketissä hakemassa liput illan keikalle ja kävelimme sieltä mäkeä alas kohti Forumia. Matkalla huomasimme uuden Lande- kaupan; kuka haluaisi pitää tällaista pipoa?


Oikaisimme Forumiin Kukontorin kautta ja ihmettelimme siellä olevaa ihmispaljoutta. Jengiä oli kertynyt runsaasti paikalle ja useat ottivat kuvia kännykameroillaan. Viimein näimme kuvauskohteen; city- huuhkaja Bubi oli katolla päikkäreillä. Viimeinkin sain otettua kuvia tuosta Stadin ehkä kuuluisimmasta linnusta :)




Komea ja yllättävän iso lintu. Miten linnut muuten pysyvät paikallaan puussa tai katolla nukkuessaan eivätkä kopsahda alas korkeuksista?

Kiiruhdimme kotiin Robertsin (magnumlatte) ja kaupan kautta lepäämään. Ehdin ottaa kunnon tirsat ja olin ihan taju kankaalla parin tunnin ajan. Illalla vuorossa oli taas uusi klubi, Le Bonk Yrjönkadulla. Siellä oli The Latebirds- bändin levynjulkkarikeikka ja lämppärinä esiintyi mielenkiintoinen uusi tuttavuus The Munsons. Illan DJ oli Tuomo Prättälä. Klubi oli mukavan oloinen ja varmasti siellä tulee käytyä toistekin.


Pitäisi varmaan hommata klubikortti, jolla saa alennuksia mm. Rymy-Eetusta, Le Bonkista ja On the Rocksista.

The Latebirds heitti huippukeikan ja uusi matsku kuullosti hienolta. Täytynee ladata levy netistä, jotta pääsee kunnolla sisään biiseihin.





Olimme taas himassa yhden jälkeen ja vastassa oli kiukkuinen kissa, joka kyseli kovaan ääneen, missä oikein luuhaamme kaiket illat ;)

Torstaina meidän oli alunperin tarkoitus käväistä Rymy-Eetussa Oktoberfestiä katsomassa, mutta väsy iski ja jätimme ilmaiset litran tuopit toisille. Illalla kävimme katsomassa Teollisuuskadun uuden McDonaldsin avajaisia ja ilotulitusta. Heti ensimmäisten rakettien jälkeen näytti siltä kuin rakennus olisi syttynyt tuleen, mutta onneksi kyse oli vain pyrotekniikan käytöstä.





Kiersimme sisätilat ja siellä oli kivasti uuden uutukaisen rakennuksen tuoksu. Emme kuitenkaan jääneet jonottamaan hampurilaisia, kuten kymmenet muut tekivät, vaan kävelimme himaan iltateelle.


Perjantaina olisin kaivannut lepoa, mutta sitä ei tippunut. Kävimme kauppailemassa Tammiston Vaasan Myllyn leipomokaupassa ja Jumbossa. Leipomokaupasta tarttui mukaan kaikkea kivaa kuten esim. 25 lounassämpylää alle neljällä eurolla.

Kauppailun jälkeen ehdimme heittää kamat himaan ja sitten singahdimme taas liikkeelle. Vuorossa oli Vuotalon klubi-ilta Maestro ja Minä. Olemme käyneet siellä parissa muussakin samanlaisessa tapahtumassa ja kaikki ovat olleet todella mielenkiintoisia. Holle Holopainen haastattelee muusikoita ja nämä esittävät jutustelun lomassa omia biisejään akustisesti. Perjantaina Hollen vieraana oli Pelle Miljoona. Kaikki hitit tulivat tietysti, mutta ohjelmistossa oli mukana myös harvinaisempia helmiä ja Pellen urasta sekä elämästä selvisi haastattelussa paljon uutta ja mielenkiintoista. Vuotalon klubi- iltojen paras puoli on se, että ne loppuvat inhimillisiin aikoihin ja nytkin olimme kotona jo klo.21.


Kotona kaivoimme jääkaapista esiin leipomokaupan herkkulaatikon ja loppuilta meni makeissa merkeissä TV:n äärellä :)


Tänään oli siivouspäivä ja huomenna on toivottavasti lepopäivä. Mulla kroppa huutaa hurjana lepoa. Ensi viikollekin riittää ohjelmaa ja mulla on mm. kaksi keikkaa avustajana TV- sarjoissa.

Toivon, että saisin pian päivitettyä tänne seuraavan reitinkin, mutta en uskalla luvata mitään...

Sii juu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti