sunnuntai 1. elokuuta 2010

Yleistä sälää

No niin, nyt on sitten mennyt jo viikko siitä kun viimeksi päivitin blogiani. Voisin luetella taas kootut selitykset, mutta tyydyn vain kertomaan että hauskaa on ollut, hellettä riittänyt ja läppärini on reistaillut huolestuttavasti jo useamman päivän.

Mun leffastaran urani ei ole oikein edistynyt viime aikoina. 26.7. vietin lähes 7 tuntia Pussikaljaleffan kuvauspaikalla, mutta loppujen lopuksi suurinta osaa meistä avustajista ei edes tarvittu siellä. Mittari näytti +31 varjossa ja istuin pari tuntia aurinkoisella terassilla, jonka lämpötilaa en edes uskalla arvailla. Oli kuitenkin mielenkiintoista seurata leffan tekoa :) Päivän aikana kuvattiin vain yhtä kohtausta, jonka pituus leffassa on maksimissaan 5 minuuttia. Sitä kuvattiin kaikista mahdollisista suunnista ja kuvausryhmä jäi vielä hommiin kun meidät viimein vapautettiin ja päästettiin pois paikalta. PC- kaverini Tarja (Tarya) oli mukanani ja Tarja pääsi sentään avustamaan lefffan teossa ihan oikeasti. No, sain mäkin kuitenkin 2 leffalippua palkkioksi paikalla olemisesta ja jotain pientä purtavaakin siellä oli, vaikka avustajat eivät tällä kertaa saaneetkaan lounasta.

Viime keskiviikkona mun oli tarkoitus olla avustajana Uunisaaressa Transport in Helsinki- leffassa, mutta avustajia ei tarvittukaan ja sain siitä tiedon tekstarilla tuntia ennen kun kuvausten piti alkaa. Olin silloin jo matkalla kuvauspaikalle, mutta vaihdoin reittiä ja suunnistin Stockan Robertsin terassille aamulattelle. Sain houkuteltua ystäväni Tiinan (Monna) karkaamaan hetkeksi duunistaan ja liittymään seurakseni terassille. Oli tosi kiva nähdä Tiinaa pitkästä aikaa - edellisestä tapaamisestamme olikin vierähtänyt jo 5 viikkoa, jotka Tiina vietti mökkeillen.

Kolmas yritys leffastaraksi olisi tiistaina, mutta tällä kertaa joudun itse perumaan sinne menon. No, kaipa noita tilaisuuksia vielä tulee - viimeistään 29.10 jälkeen kun Harjunpää ja Pahan Pappi on ollut ensi-illassa ja kaikki näkevät upeat suoritukseni leffassa :D (tai sitten suoritukseni ovat jääneet matkan varrelle esim. leikkaamon lattialle)

Reittejäkin olisi taas päivitettävänä, mutta nyt en jaksa niistä kirjoitella. Kun olin ollut pari päivää kirjoittamatta blogiani podin huonoa omatuntoa, mutta sitten relasin ja ajattelin, että tämähän on mun juttuni ja teen tätä omaan tahtiini silloin kun pystyn/ehdin/jaksan - yritän tapojeni vastaisesti olla stressaamatta tämän kanssa...

Mukavaa ja leppoisaa viikon alkua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti