maanantai 6. syyskuuta 2010

Meikku, Irinan keikka ja Tupperware- kutsut

Viime päivät ovat taas olleet melkoista haipakkaa. Tänään päätin viettää vapaapäivän ja lepäillä himassa. Alku menikin ihan hyvin telkkarin äärressä makaillessa ja suklaata mutustellessa, mutta sitten päätin kuitenkin ryhdistäytyä ja lähteä pitkästä aikaa kiertämään reittiä. Oli kiva syksyinen sää ja valitsin reitin, jonka varrella oli mulle taas paljon uutta ja mielenkiintoista kuvattavaa. Muistin kävellessäni, että mulla on tänne vielä yksi aiemmin kävelemäni reitti päivittämättä ja yritän tehdä sen piakkoin.

Torstaina olin viimeisen kerran Meikussa tiputuksessa. Oloi ihan haikea olo kun lähdin sieltä, sillä olen käynyt siellä jo puolentoista vuoden ajan ja hoitohenkilökunta on tullut tutuksi samoin kuin sairaalakin. Haikeuttani lisäsi se, että kuulin mua hoitaneen ylilääkäri Ville Valtosen jäävän pian eläkkeelle. Hieno mies on varmasti eläkkeensä ansainnut, mutta arveluttaa vaan mistä mulle löytyy yhtä pätevä ja huolehtiva lääkäri jatkossa. Otin vielä lähtiessäni pari kuvaa maisemista. Olen käynyt aina 11. tai 13. kerroksessa ja maisemat korkeuksista ovat komeita.





*Huokaus* No, seuraavan kerran menen Auroran sairaalaan ja se on sitten kävelymatkan päässä. Auroran puistomainen ympäristö on ihan mukava; vietin siellä pari vuotta sitten kaksi viikkoa...

Perjantaina oli jännä päivä, sillä mun piti matkustaa bussilla Konalaan ja löytää sieltä studio, jossa kuvataan Salkkareita. Matka meni mukavasti ja osasin jäädä oikealla pysäkillä pois dösästä. Olin avustajana kahdessa kohtauksessa majatalo Amandassa. Tuli käveltyä muutaman kerran majatalon rappusia ylös ja alas :) Ekassa kohtauksessa "näyttelin" Ossin/Sami Sarjolan kanssa parin sekunnin ajan. Kolmannessa kohtauksessa mua ei tarvittu, joten seikkailin lavasteita ihmettelemässä. Allekirjoitin salassapitosopimuksen, joten en voi kertoa enempää kuvauksista. Studiolla ei myöskään ymmärrettävistä syistä saanut kuvata, mutta otin pari kuvaa muistoksi ulko-ovesta :)



Kuvaukset olivat mielenkiintoinen ja hauska kokemus. Jatkoakin seuraa, sillä mut buukattiin jo tälle viikollekin avustajaksi :)

Kuvausten jälkeen iltapäivällä treffasin postcrossingkaverini Anun (Anuma) pikaisesti Wäinölässä. Oli mukava nähdä Anua pitkästä aikaa ja juttua olisi riittänyt vaikka kuinka paljon, mutta Anun piti kiirehtiä junalle. Perjantai oli kiva päivä :)

Lauantaina keskityimme kämpän siivoukseen ja saimmekin sen ihan edustavaan kuntoon. Iltapäivällä kävimme syömässä lähiravintolassa ja luultavasti sain siellä pizzasta lievän ruokamyrkytyksen. Ei ainakaan tee pizzaa mieli vähään aikaan... Nappasin pari Imodiumia ja kun vatsani vähän rauhoittui niin kiiruhdimme ravintola Allotriaan Hämeentielle. Olin jo viikon himoinnut Allotrian jälkiruokaa, jonka huomasin siellä listalla Wigwamin keikalla. Tilasin latten ja mansikkamantelipiiraan, vaikka vatsani vielä vähän protestoikin. Piiras oli lämmin ja herkullinen :)



Sain piiraan ja latten nautiskeltua juuri ennen kuin Irina Björklund bändeineen aloitti keikkansa. Allotria sopi loistavasti keikkapaikaksi Vintage Espressolle ja musiikki kuullosti jopa paremmalta kuin Kanneltalossa. En osaa sanaakaan ranskaa, mutta ihastuin silti erityisesti Turkoosi Keiju- nimiseen kappaleeseen. Valitettavasti Imodiumin vaikutus lakkasi ja tauon jälkeen Irinan aloittaessa toisen settinsä meidän oli pakko lähteä kotiin. Kesken jäänyt keikka otti päähän, mutta siinä kunnossa en olisi kyennyt nauttimaan mistään...

Yö oli vaikea, enkä saanut kunnolla nukutuksi, mutta päätimme silti pitää Tupperware- kutsut suunnitelman mukaisesti. Harmittavan moni oli joutunut perumaan tulonsa, mutta onneksi sentään muutama pääsi paikalle - ei se määrä vaan se laatu :D Mukaan kutsuille tulivat Tiina (Monna), kummityttöni Tanja ja tätini Raija. Pari tilausta olin saanut jo etukäteen. Marjo (MarLi) oli aivan loistava Tupperware- esittelijä ja jos budjettini olisi ollut kunnossa, olisin varmasti tilannut vaikka mitä. Pers'aukisena tilasin vain pinkin juomapullon. En tajunnut ottaa kuvia upeista Tupperin tuotteista, mutta tässä ovat lahjat, jotka sain ottaessani osaa aiempaan tilaukseen.


Tuo oranssi on superkätevä "miehen korvike" :)

Suosittelen muuten kaikille Tupperwaren yrttileikkuria, sillä se on todella näppärä ja nopea esim. sipulia ja valkosipulia leikatessa. Mulla ei ollut varaa tilata sellaista, mutta jos hyvin käy niin saan sen emännän lahjana.

Marjo toi mulle myös tilaamani ihanat pyyhkeet - ne eivät ole Tupperilta vaan Parkanosta :)


Eihän näin komeita pyyhkeitä raaski edes käyttää :)

Tiina toi meille Fazerin uutuussuklaalevyn - harmi vaan ettei Ikke tykkää pähkinäsuklaasta, joten joudun syömään yksin koko levyn :D



Kutsut menivät mukavasti ja voin pitää sellaiset uudestaan joskus myöhemmin. Kiitokset vielä Marjolle ja vieraillemme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti