maanantai 27. syyskuuta 2010

Simon kirjan julkaisupäivä

Tänään oli juhlapäivä. Simo Rallin Ralli Radalla- kirjan virallinen julkaisutilaisuus oli tänään Stadissa. Lauantaina oli kirjan epävirallinen ennakkojulkaisu Teuvalla ja jos en olisi ollut Murun ja Mikan häissä niin olisin varmasti tehnyt kaikkeni päästäkseni sinne ja Häjy-liikkeen 1- vuotissynttäreille. Niin ja jos nyt joku ei tiedä kuka on Simo Ralli niin kerrottakoon, että hän on Suomen parhaan bändin huippukitaristi - kitaristi Lauri Tähkä & Elonkerjuu- bändistä :) Kirjan julkkarit tänään olivat vain mediaväelle ja multa valitettavasti puuttuu lehdistökortti, joten juhlat jäivät väliin. Olin kuitenkin hengessä mukana. Keskustan kirjakaupoista ei vielä löytynyt kyseistä teosta, mutta ei mulla olisi nyt ollut varaa sitä ostaakaan. Olisin vain halunnut edes hetken pitää kirjaa kädessäni julkaisupäivänä...

Tässä juhlan kunniaksi Simo ja Manu Teuvalla vuosi sitten :)


Oi, kuinka mahtava tuo päivä Teuvalla silloin olikaan, *huokaus*...

No joo, aamulla kävin Laakson sairaalassa aivosähkökäyrää otattamassa. Oli muuten tosi pirteä sää kun lähdin liikenteeseen kahdeksan aikaan... Olisin mieluusti halunnut ottaa kuvan itsestäni blogia varten kun olin kumimyssy päässä ja antureilla kuorrutettu, mutta en kehdannut pyytää hoitajalta kameraani. Kuvaus meni ihan iisisti siihen asti kunnes piti katsella vilkkuvia valoja. Hui kauhistus, millainen olo mulle tuli, mutta onneksi selvisin siitä "normaalilla" päänsäryllä ilman migreeniä. Saan EEG:n tulokset vasta marraskuussa magneettikuvauksen jälkeen kun tapaan neurologin.

Viime vuosina olen kiertänyt urakalla Stadin sairaaloita, mutta Laakson sairaalassa kävin nyt vasta ekan kerran. Aulassa oli taideteos, joka muodosti valojen kanssa kivan kokonaisuuden ja sai aikaan varjojen leikkiä. Valot ja varjot eivät valitettavasti pääse oikeuksiinsa kuvissani.



Lisää taidetta löytyi seinältä.


Kahvion tiloissa oli valokuvaaja Reijo Tuomolan näyttely. Kuvat näyttivät ensin aivan maalauksilta, sillä ne oli painettu erikoiskankaalle. Itse kuvaajakin sattui tulemaan paikalle ja sain vaihtaa hänen kanssaan muutaman sanan mm. kuvien käsittelystä. Upeita kuvia, käykää ihmeessä tutustumassa. Näyttely on avoinna 19.11. asti ja lisäksi siellä on kilpailu, jossa voi voittaa itselleen Havis Amanda- kuvan.



Tuo alempi kuva on yksi suosikeistani näyttelystä.

Aurinko paistoi kauniisti kun pääsin ulos sairaalasta ja oli ihan pakko ottaa muutama kuva matkalla ratikkapysäkille. Voisiko joku kertoa mulle mitä nämä pallerot oikein ovat, kiitos! Niitä kasvoi usemmassa isossa puussa ja ne olivat aika hauskan näköisiä. Olisivatko ne kastanjoita?




Kadun varteen oli pysäköity komea ja hienosti laitettu Manta.


Syksyn värejä löytyi jo vähän.





Viime yönä nukuin vain 4 tuntia, joten sairaalasta himaan päästyäni olin ihan tasaraha ja otin parin tunnin tirsat. Olisin voinut nukkua vaikka kuinka pitkään, mutta sitten olisin taas sekoittanut vähäisenkin unirytmini lopullisesti. Ikken päästyä duunista käväisimme keskustassa ja kiersin kaikki kirjakaupat Simon kirjaa etsien, mutta turhaan. Levykauppa Äxsässä kirja olisi varmaan ollut, mutta nidottuna versiona ja mä haluan siitä kovakantisen painoksen. No, ei reissu ihan hukkaan mennyt, sillä kehitin itse itselleni uuden taidekuvausprojektin, jonka aion lisätä tänne kunhan saan siitä hieman lisää kuvia.

Kävelin keskustassa ympäriinsä ja meinasin paleltua pystyyn. Vaatetukseni taisi olla liian heppoinen siihen hurjaan blosikseen, joka keskustassa myllersi. Päädyin viimein eduskuntatalolle ja huomasin jotain tuttua kadun nimessä. No, tämän lähemmäs Simon kirjaa en tänään päässyt - julkkarit olivat ravintola Backstagessa Pohjoisella Rautatiekadulla...



*SNIIF* ;)

Nyt painelen Höyhensaarille :) Hyvää yötä ja huomenta!


sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Viime viikkojen tapahtumia

Viime viikot ovat tosiaan olleet ihanasti täynnä ohjelmaa, kuten jo aiemmin mainitsin. Ajattelin lisätä tänne muutaman kuvan tapahtumista, vaikka ne eivät mitenkään reitteihin liitykään, mutta så whåt? :D

Unohdin Tupperware- kutsuista kertoaessani mainita Marjon tuomasta tuliaisesta eli kivasta ja luontoystävällisestä tiskirätistä, jonka Marjo oli löytänyt messuilta.



Joskus aiemmin sain Tiinalta upean Kaj Stenvallin ankkamaalauksella kuvitetun tiskirätin ja ongelmana noiden liinojen kanssa on se ettei niitä raaski käyttää. Pitäisiköhän mun aloittaa tiskirättienkin keräileminen? Se voisi ehkä olla Ikkelle jo vähän liikaa, sillä postikortit, kumiankat, kissapatsaat ja muut kokoelmani ovat vallanneet suuren osan kotimme tiloista...

Tiistaina 7.9. kävimme katsomassa Makuunin tarjoaman leffan ennakkonäytöksen. Kyseessä oli leffa nimeltä The Kids are all right. Se oli ihan hyvä, muttei tehnyt mitään lähtemätöntä vaikutusta. Leffa oli luokiteltu draama- komediaksi, mutta komedian osuus oli melko vähäinen. No, joka tapauksessa ilmainen leffa on aina ilmainen leffa ja otan kaikki ilmaisedut kiitollisena vastaan.


Leffan jälkeen kävimme tutustumassa Stockan herkun lisälaajennukseen ja nälkäisenä olisin voinut ostaa sieltä vaikka mitä ihanuuksia. Lompakkoni saneli kuitenkin ostosten määrän ja ainoa ylimääräinen herkku oli paketillinen nykyisiä lempparikeksejäni. Ostin kesällä näitä keksejä ja sen jälkeen olen etsinyt niitä hullun lailla ilman tulosta. Nyt Stockalla oli Boston- viikot ja paikka oli puolillaan kaikenlaisia jenkkihoukutuksia, myös keksejä oli valtavat valikoimat. Täytynee käydä Stockalla vielä myöhemminkin hakemassa pari pussia keksejä varastoon :)



Jostain syystä kuvattavaksi sattui vaalea keksi, jossa oli vain vähän suklaata ja toffeeta. Tavallisesti sattumia on enemmän...

Keskiviikkona 8.9. olin taas avustajana Salkkari- kuvauksissa Konalassa. Oli mukavan aurinkoinen ja lämmin päivä ulkokuvauksia varten, mutta hieman liian lämmintä kun mun piti pitää pitkää mustaa nahkarotsia päälläni ja näyttää pahikselta. Kokemus oli taas antoisa ja tuli seurattua kuvausten teknistä puoltakin ihan kunnolla. Nyt ei sitten olekaan seuraavia kuvauksia tiedossa, mutta toivottavasti niitä jostain ilmaantuu. Sain muuten viime viikolla ekan liksani Salkkarihommista - ja oikeastaan tuhlasin sen jo edellisenä päivänä ennakkoon :)

En tiedä kiinnostavatko nämä jutusteluni ketään, mutta ainakaan mun ei tarvitse pitää päiväkirjaa kun voin tsekata kaiken täältä.

Torstaina 9.9. meillä oli Postcrossing- tapaaminen eli miitti vakipaikassamme Postitalon Wäinölässä. Menin keskustaan hyvissä ajoin ennen miittiä ja kiertelin siellä vähän kuvaamassa. Rautatientorilla oli suuri teltta olutfestareita varten ja paikalla olivat myös komeat Koffin hevoset.





Makkaratalon työmaan aita oli saanut kuvitusta pirityksekseen. Kiva kun julkisille paikoille ilmestyy tällaista luvallista taidetta. Mieluummin näitä katselee kuin tylsiä harmaita aitoja.








Stockan työmaa- aitaankin oli tullut kaksi uutta taideteosta.



Meillä oli miitissämme kansainvälisiä vieraita, sillä Claudia (Taavi) ja hänen kihlattunsa olivat tulleet Suomen vierailulle Saksasta. Sain Claudialta ihanan postimies- ankan ja Manu tykästyi heti uuteen kaveriinsa :)


Claudia toi meille miittiin myös maisteltavaksi suklaata kotimaastaan.


Mukavan miitin jälkeen Ikke tuli myös keskustaan ja menimme kimpassa Tiinan kanssa Narinkkatorille ihmettelemään Rautakirjan synttärijuhlallisuuksia. Ehdimme kuuntelemaan pari biisiä Irinan keikasta.



Hyvältä kuullosti :) Paikalla oli myös lehdenjakajapoikia, joilta sai Hesarin 100 vuotta sitten julkaistun lehden näköispainoksia.



Narinkkatorilla en kiinnittänyt mitään huomiota tuohon taustalla näkyvään autoon ja huomasin sen erikoisen rekkarin vasta kotona kuvia katsellessani. Näimme kyseisen auton just muutama päivä sitten valkokankaalla :)


Irinan jälkeen lavalle nousi Happoradio. Kuuntelimme keikkaa muutaman biisin ajan ja hyvältähän sekin kuullosti.




Illalla kotona tyhjensin laukkuni ja ihailin päivän "saalistani" :) Sain Claudialta vielä toisenkin kumiankan ja tässä uudet ankat poseeraavat kimpassa.


Rautakirjan taphtumassa oli mukana tietysti R- kioskin esittelyteltta ja sieltä sai ilmaisia maistiaisia.



Claudian tuliaissuklaat maistuivat vielä himassakin.


Me kaikki miittailijat saimme valita itsellemme muutamia kortteja Claudian korttipinosta. Olin ihan taivaissa kun näin tämän Johnny Deppin kortin :) Muutkin kortit olivat ihania.


Robert's Coffeen mestoissa on ollut kuukauden kahvidrinkkinä Appelsinkyss ja olen kovasti tykästynyt siihen. Eihän tuo pieni lasillinen tietenkään magnumlattea voita, mutta siinä on kuitenkin nopeasti saatavissa tuhti tujaus espressoa kofeiininpuutteeseen ja verensokerinkin saa vikkelästi nostettua siirapin avulla. Lisäetuna on vielä Appelsinkyssin hinta eli tarjouksessa 2,80 euroa - sillä saa huomattavasti halvemmalla keräilylapun täyteen kuin magnumlatteilla :)



 Namskis :)

Pari viikkoa sitten tuli hyödynnettyä Finnkinon nettisivujen uudistamisen kunniaksi laadittuja tarjouksia. Perjantaina 10.9. kävimme katsomassa Shrek 3- leffan 3D- versiona Kinopalatsissa. Se oli tosi hienosti tehty 3D- muotoon ja tarinakin oli ihan viihdyttävä - Shrekissä on niin ihania hahmoja :) Leffan jälkeen treffasimme ystäväni Markuksen iltalatten merkeissä Kaisaniemessä.

Lauantaina 11.9. kävimme katsomassa huikean Inception- leffan Bristolissa. En ole skifileffojen ystävä, mutta tämä leffa oli todella kiinnostava. Siinä piti vaan olla koko ajan skarppina, että pysyi juonessa mukana. Mikseiköhän Inceptionia ole tehty 3D- versiona? Shrekin liput maksoivat 3€/kpl ja Inceptionin 5e/kpl; lisää samanlaisia tarjouksia, kiitos!

Olettekos tutustuneet jo City Dealiin? ( http://www.citydeal.fi/deals/helsinki ) Siellä on välillä hurjan hyviä tarjouksia ja olen käyttänyt niistä jo monia esim. DVD- vuokrausta eurolla. Sunnuntaina 12.9. kävin Ikken kanssa aamiaisella Café Postossa Ruttopuiston läheisyydessä. Olin ostanut meille sinne aamiaiskupongit City Dealistä ja saimme aamiaiset 4€/lärvi kun normaalisti ne maksavat 7,90€/kpl. Paikka oli pieni ja kodikas. Tunnelmaa sinne loi isännän viheltely ja laulelu italialaisten iskelmien mukana. Isäntä oli muutenkin paikan sydän. Aamiaisesta ei tullut maha täyteen, mutta poistuimme kahvilasta kuitenkin hyvällä tuulella. Ensimmäisenä saimme pöytäämme omenaleivokset, Pastel de Nata, jotka ilmeisesti ovat italialais- portugalilaiskhvilan erikoisuuksia.


Seuraavaksi saimme lattet.


Leipiä odotellessamme ehdin kuvata kahvilan taideteoksia.



Viimein saimme leivätkin ja ne olivat lämpimiä ja herkullisia - lisääkin olisi meihin uponnut.



Ne omenaleivokset olivat suussasulavia ja veivät melkein kielen mennessään. Lisäksi aamiaiseen kuului lasillinen mehua. En ehkä maksaisi annoksista 8 euroa, mutta paikka oli niin sympaattinen, että varmasti siellä tulee käytyä toistekin, vaikkapa lattella ja leivoksella.

Mulla oli iltapäiväksi sovittu tapaaminen Tupun kanssa ja koska aamiaisella ei mennyt niin pitkään kuin olimme olettaneet niin mulla jäi hieman aikaa tapettavaksi. Paras paikka siihen oli tietysti Stockan Robertsin terassi :) Aamulatten jälkeen nautiskelin Apelsinkyssin ja uppouduin kirjaan.


Tupu (=Tuulis) saapui paikalle ja istuskelimme terassille jutustelemassa hetken aikaa. Otin Tupusta kuvia hänen kouluprojektiaan varten ja oli ihan hauskaa järjestää kuvaussessio Stockan seinustalla - ohikulkijat hymyilivät touhuillemme :) Kuvauksen jälkeen Markus (=Markus_from_Finland) liittyi seuraamme. Halusimme viedä Markuksen kahville jonnekin erityiseen paikkaan ja niinpä päädyimme Tornin kattoterassille. Otin Markuksen kanssa espressot ja niiden hinnassa oli melkoisesti näköalalisää. Tupun tee oli kuitenkin kaiken huippu - kupillinen kuumaa vettä ja teepussi maksoivat 4,10 euroa, autsh!


Näkymät Tornista yli Stadin olivat komeat ja niitä piti tietysti kuvata.



(Tupu, huomaathan, että tässäkin kuvassa näkyy Eduskuntatalon näköinen rakennus :D) Otin Tupusta kuvia myös Tornin terassilla ja kuvausta seurasi mm. Kari Peitsamo. Olen siis ollut turhaan huolissani herra Peitsamon poissaolosta Stockan terassilla, muusikko onkin vain vaihtanut mestaa :) Kävimme myös ihastelemassa näkymiä Stadin ehkä kuuluisimmasta naistenhuoneesta.



Tuo jälkimmäinen näkymä avautuu silmien eteen pöntöllä istuessa, ei hassumpaa :)

Tornin alakerrasta löytyi taidetta.


Manukin oli mukana, mutta suostui kuvaan vasta alakerrassa - onkohan sillä korkeanpaikankammo?


Oli mukava päivä :) Harmi kun Markus asuu kaukana Kuopiossa asti, näemme aivan liian harvoin. Onneksi Tupu sentään asuu Stadissa :)

Maanantaina 13.9. vietin monta tuntia Pääpostissa kuten aina kun uusia postimerkkejä ilmestyy. Kirjoittelin kortteja ja hain niihin ensipäiväleimoja sekä Postimerkin päivän erikoisleimoja. Myöhemmin sain seurakseni Tupun, Tiinan ja Iinan - paransimme maailmaa korttien kirjoittamisen lomassa :)

Tiistaina 14.9. mulla oli aika neurologin konsultaatioon kopsahtelujeni takia. Olin paikalla hyvissä ajoin ja odotellessani kävin kuvaamassa Pikku- Huopalahden rannassa. Jännä kun samassa oksassa on sekä ruusuja nupullaan sekä ruusunmarjoja; ei taida luontokaan olla oikein selvillä vuodenajasta kun on ollut vielä niin lämmintä.




Neurologilla käynti meni ihan hyvin ja sain lähetteitä lisätutkimuksiin. Mulle ei muuten olisi tullut mieleenkään, että neurologilla käydessään voi joutua riisumaan farkut jalastaan testejä varten. Onneksi mulla ei ollut jalassani kaikkein kulahtaneimmat ja reikäisimmät alushousuni. Tästä lähtien täytynee varautua hammaslääkärilläkin käyntiä varten pukemalla uudet ja siistit pöksyt jalkaan ;)

Keskiviikkona 15.9. treffasin Marjon aamulattella Sokoksen kahvilassa.

Torstaina 16.9. kävin Kallion terveyskeskuksessa lekurilla näyttämässä luomiani ja pääsen niistä eroon ensi kuussa. Samalla reissulla varasin myös ajan hammaslääkärille.

Perjantaina 17.9. mulla oli ekan kerran tiputus Auroran sairaalan päiväosastolla. Tiputus meni kivuttomasti ja osastolla oli mukava hoitaja. Tiputuksen jälkeen satoi kaatamalla, joten en jäänyt kuvaamaan Auroran maisemia.

Lauantaina 18.9. sain houkuteltua Ikken siivous- urakkamme jälkeen kahville hieman erikoisempaan paikkaan eli Agricolan kirkon seurakuntasaliin. Siellä toimii kahvila, joka on avattu 1.9. ja seurakunta lahjoittaa asiakkaiden kahvilassa käyttämän rahamäärän mukaisen summan eteenpäin Afrikan nälkäänäkeville. Siellä voi siis herkutella hyvällä omallatunnolla :) Kahvilassa on tarjolla lähialueen kahviloiden, leipomojen ja ravintoloiden tuotteita. Valitsin tiskiltä Kakku-Gallerian leivoksen ja teen, Ikke otti palan kinkkupiirasta ja kahvin.




Leivos oli taattua Kakku-Gallerian laatua, namskis :)

Kahvila oli sisustettu viihtyisästi, kynttilät paloivat pöydillä ja tunnelmallinen blues (gospel?) soi taustalla. Seurakuntasaliksi paikkaa ei olisi kyllä enää tunnistanut, vaikka sinne mahtuu vieläkin paljon porukkaa kerralla. Mun piti kurkkia sohvan taakse selvittääkseni, mistä seinien vihreä sävy tuli ja löysin sieltä valot, jotka piti tietysti myös ikuistaa.


Ikkunalla palava kynttilä päätyi myös kuviini.


Suosittelen lämpimästi paikkaa kaikille, jotka haluavat tehdä jotain hyvää - vaikka syömällä jotain hyvää :)


Mikael Agricolan kirkon läheisyydessä on yksi Stadin sympaattisimmista kukkakaupoista.


Sunnuntaina 19.9. kävin Tiinan ja Tupun kanssa brunssilla Soffassa Mannerheimintiellä. Käytimme samalla City Dealin kupongit, joilla saimme brunssin híntaan 7,50 euroa/naama, normaalisti se maksaa 15 euroa. Maailmaa tuli taas parannettua useamman tunnin ajan ja brunssin antimetkin maistuivat. Naisenergia rulettaa :D


Maanantaina 20.9. kiersin pitkästä aikaa paria kohdetta vaille yhden reitin. Oli kaunis ja aurinkoinen syyspäivä ja nautin kävelystä sekä kuvaamisesta; olin ulkona kaikkiaan lähes viisi tuntia ja kuvia tuli otettua yli 200.

Tiistaina vietin täydellistä lepopäivää. En tehnyt mitään järkevää, vaan löhöilin sohvalla ja katselin hömppäohjelmia digiboxilta. Suklaata ja lattea riitti, kisu makaili sylissäni ja taisin ottaa välillä pienet tirsatkin - löhöpäivät tekevät hyvää :D

Keskiviikkona 22.9. jatkoin löysäilyä, eikä olisi huvittanut tehdä mitään muuta. Olin kuitenkin aiemmin käynyt hakemassa meille leffaliput, joten pakottauduin liikkeelle Ikken päästyä duunista. Kävimme ensin Narinkkatorilla katselemassa Autottoman päivän tapahtumaa. Osallistuimme pariin arvontaan ja keräsimme ilmaiskamaa. Klo.18 jälkeen suuntasimme Bio Rexiin, jonne olin ostanut liput (Autottoman päivän kunniaksi puoleen hintaan) rakkautta ja Anarkiaa- festareiden Suomi- gaalaan. Pääsimme neljällä eurolla/lätty katsomaan Dome Karukosken uuttuusleffan Napapiirin Sankarit ennakkoensi-iltaa. Ennen leffaa ohjaaja, käsikirjoittaja, irlantilainen musiikin tekijä ja yksi päänäyttelijöistä kertoivat leffan teosta. Itse leffa oli positiivinen yllätys, se oli todella hauska ja ehdottomasti yksi parhaista kotimaisista elokuvista, joita olen nähnyt. Leffan jälkeen yleisö sai esittää kysymyksiä leffan tekijöille ja kuulimme paljon hauskoja yksityiskohtia sekä tarinoita. Suosittelen leffaa kaikille; se tulee ensi-iltaan joskus lokakuun puolessa välissä.

Tässä pari kuvaa leffan tekijöistä.







Kun lähdimme liikenteeseen niin joku oli nostanut hissiimme pudonneen kauppalapun peilin alapuolella olevalle tangolle. Kotiin tullessamme huomasimme lappujen lisääntyneen, ilmeisesti muutkin olivat kaivelleet kauppalappuja taskuistaan :)




Tässä päivän saalis - kyniä, ihana pinkki HSL:n heijastin, nameja ja tarra Napapiirin Sankarit- leffasta. Sankareiden auto oli siis Narinkkatorilla Rautakirjan synttäritapahtumassa :)







Huh, tästähän tulee megapitkä postaus...

Torstai 23.9. mulla meni leipoessa. Menin heikkona hetkenäni lupaamaan Ikken tyttärelle, että leivon hänelle joskus syksymmällä reilusti pasteijoita. No, nyt se hetki oli sitten tullut ja tilauksessa oli peräti 100 valkosipuli- kalkkuna- juusto- pasteijaa. Onneksi olin edellisenä päivänä ladannut Elisalta ilmaiseksi Jouni Hynysen äänikirjan iPodiini, joten leipominen sujui varsin rattoisasti Hynystä kuunnellen ja naureskellen. Täytyy kokeilla jatkossa äänikirjoja esim. siivotessa, jospa ne tekisivät hommista mukavampia.




Leipomisen jälkeen koko kämppä (ja rappukäytävä) tuoksui ihanasti valkosipulille. Onneksi olin leiponut 20 ylimääräistä pasteijaa, joten meillekin jäi maisteltavaa.

Perjantaina kiertelin kaupungilla lahjaa etsimässä ja törmäsin Suomalaisessa Kirjakaupassa kuuluisaan ankkapiirtäjään Don Rosaan. Törmäys oli lähes sananmukainen ja herra Rosa pyysi multa anteeksi. Kirjakaupasssa oli kaaos jengin ostaessa Don Rosan kirjoja ja siirtyessä nimmarijonoon. Siirryin pihalle ja kauhistelin jonon pituutta, ihmisiä oli paikalla satoja ellei jopa tuhansia.



Jono jatkui Kaivokadulle asti... Mä en kyllä jaksaisi tuollaista jonottamista minkään takia - tai no, ehkäpä joku Lauri Tähkään ja Elonkerjuuseen liittyvä jutska saisi mutkin jonottamaan :D

Eilinen päivä sujui ihanasti ystäväni Tuiren (=Peramuru) ja hänen miehensä Mikan häissä. Päivä oli ihan täydellinen ja oli mahtavaa päästä osalliseksi Kyyhkyläisten tärkeään päivään. Pääsin hääpaikalle Mirkan (=Miimi) kyydissä. Lähdimme liikkeelle hyvissä ajoin, sillä emme halunneet myöhästyä eksymisen takia. Löysimme kuitenkin hienosti perille ja käväisimme matkalla kahvilla Nesteelle, jotta emme olisi olleet liian aikaisin juhlapaikalla. Otimme kahvien kanssa pisaramunkit ja meinasin sotkea asuni munkista valuneella täytteellä. Oli muuten herkullinen munkki ja makeannälkäkin hävisi ainakin hetkeksi :)


Manu oli tietysti myös mukana ja se pääsi jopa samaan kuvaan hääparin kanssa. Tässä Manu nauttii aurinkoisesta iltapäivästä heinäpaalin päällä.


Kiitokset vielä unohtumattomasta hääjuhlasta Murulle ja Herra Murulle sekä Mirkalle, Katrille ja Mallulle mukavasta seurasta!!!

Olen ihan väsynyt, mutta yritän sinnitellä vielä jonkin aikaa hereillä. Huomenna mulla on heti aamusta taas kuvaukset ja tällä kertaa ei ole kyse TV- sarjan tai leffan kuvauksista vaan multa otetaan aivosähkökäyrä. Toivottavasti käyrissä näkyy edes jonkinlaista liikettä nupistani :) On parempi mitä väsyneempi olen kun käyrä otetaan multa, sillä silloin mahdolliset muutokset tulevat esiin selvemmin. Kaikkein parasta tietysti olisi jos kopsahtaisin anturit päässäni...

Kalenterini on alkanut täyttyä pelottavan nopeasti lokakuun osalta, vaikka olen yrittänyt mahduttaa aikatauluuni myös lepopäiviä. Saa nähdä koska ehdin taas reitille.

Viimeiseksi kuvaksi tähän megapäivitykseen sopii hyvin häissä ottamani kuva juhlapaikan pöytäkoristeesta, sillä siinä on niin kauniit syksyn värit :)

Mukavaa ja aurinkoista syksyn jatkoa kaikille :)