tiistai 2. elokuuta 2011

Sitä sun tätä :D

Tässä kaikenlaisia kuvia muutaman viime päivän ajalta...

Sunnuntaina päätin että nautin tällaisen kunhan saan kuntoutustuen.


Hieno mainos, mutta olen silloin sairaalassa, joten ei ole toivoakaan päästä jäähyväiskeikalle...


On yllättävää, kuinka paljon parittomia kenkiä näkyy kaupungilla - kuka voi hukata kenkänsä?!?


Kiva juliste Tiimarissa - saakohan näitä mistään kortteina? :D


Nämä aikuisten potkupuvut ovat nyt ilmeisesti muotia - en vaan ymmärrä miksi, luulisi että ne ovat epäkäytännöllisiä mm. vessassa käydessä...


Viime yönä jouduin jonkin ötökkähyökkäyksen kohteeksi. Mitään ötököitä ei näkynyt, eikä ininää kuulunut, mutta silti jalkani olivat hetkessä täynnä kutiavia paukamia. Meillä ei tietysti ollut hydrocortisonia, Etonoa tai mitään muutakaan mikä olisi hillinnyt kutinaa. Tuli vietettyä melko uneton yö... No, silti oli jo aamulla klo.9 jälkeen liikenteessä, sillä mulla oli aamukahvitärskyt Annamarin (Annimanni) kanssa Kampin Robertsissa kymmeneltä. Olin yllättynyt kun Kampin keskuksessa olivat siihen aikaan jo kaikki pienet erikoisliikkeetkin avoinna.

Tämä hauska vauvan body oli erään liikkeen ikkunassa :D


Aamulatten saa Robertsilta hintaa 2,9€ klo.11 asti :)


Valkosipuli?


Ei, kyllä se taitaa sittenkin olla sydän :)


Mukavan jutustelun ja kahvittelun jälkeen Annamari meni kasvohoitoon ja mä kiertelin vielä vähän kaupungilla. Kampin työmaa- aitaa oli tullut taas uusia maalauksia. Tämän ekan kuvasin jo aiemmin puolivalmiina, mutta tässä on nyt kuva valmiista teoksesta.



Tätä seuraavaa en valitettavasti saanut kuvattua kokonaan, enkä yhtä teosta lainkaan, sillä niiden eteen oli jostain syystä parkeerattu työkoneita...


Eilen saamani kuntoutustuen kunniaksi kävin shoppailemassa alennusmyynneissä ja ostin kaulakorun sekä t-paidan - ne maksoivat yhteensä 7 euroa :) No, halpojen ostosten jälkeen sorruin sitten menemään Postimuseon myymälään. Mun oli tarkoitus ostaa vain postimerkkejä, mutta mukaani lähti myös "pari" postikorttia... Tässä muistutukseksi itselleni Taiteiden Yön ohjelma Postitalolla.


Marjo - haluatkos tulla tänne jo päivää aikaisemmin? Aion lähettää silloin Ikken böndelle ja perjantaina olisi Taiteiden Yö ;)

Ostin Jäätelökahvin, mutta se ei näyttänyt ihan samanlaiselta kuin mainoksessa - hyvää se silti oli, mutta en aio ostaa sellaista kuitenkaan toista kertaa...


Kotimatkalla kävin hakemassa uusitun antihistamiinireseptini Kallion terveyskeskuksesta ja ostin apteekista antihistamiinien lisäksi myös hydrocortisongeeliä - eiköhän nyt kutina lopu :)

Illalla mulla oli hurjan levoton olo - jännitän jo huomista. Sain puhuttua Ikken mukaan kaupungille. Tällainen söpö örkki oli Stockan ikkunassa. En tiedä mikä se on, mutta söötti otus kuitenkin :)


Mun teki mieli kahvia ja jätskiä, joten suuntasimme kesätoimistolleni. Otin latten banaanisiirapilla...


... sekä pallon kirsikka-suklaajätskiä, namskis :)


huomasin aiemmin päivällä Marimekon Converse- mainoksia ratikkapysäkeillä ja tietysti mun piti kuvata suosikkini niistä. Converset ovat kalliita ja kun niihin lisätään vielä Marimekko niin en taida haluta edes kuulla niiden hintaa. Voisin kuitenkin ottaa kummat tahansa näistä tennareista :)




Ehkä kuitenkin mieluummin ottaisin nuo jälkimmäiset Converset - ne sopisivat kaikkiin väreihin :D

Wau, olen pitkästä aikaa (yhtä reittiä vaille) ajan tasalla blogissani :) Huomenna menen Auroran sairaalaan tutkimuksiin, enkä tiedä vielä kauanko joudun siellä olemaan. Alustavasti oli kuitenkin puhetta että pääsisin öiksi kotiin, toivottavasti niin käy... Jännittää!!!

Sii juu leiter :)

1 kommentti: