sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Alkukesän tapahtumia

Nämä löpinät eivät liity mitenkään itse blogin otsikkoon, mutta kuten aiemminkin niin myös nyt aion höpistä täällä kaikkea muutakin - ja jopa enemmän muuta kuin itse asiaa :)

Viime yö oli kurja, sillä tepastelin eilen useamman tunnin ulkona ja nuppini ei tunnetusti kestä yhtään aurinkoa - eilen aurinkoa oli hankala vältellä. No, sain siis illala kurjan päänsäryn, joka vaivasi vielä yölläkin. Huonosti nukutun yön jälkeen ei yhtään piristänyt kun avasin ekan sähköpostini. Siinä ilmoitettiin, että olen "yli-ikäinen mainoskuvaukseen :)". Jep, lauseen lopussa oli oikeasti hymynaama, ihan kun se olisi jotenkin asiaa parantanut. Suihkun jälkeen kampasin hiuksiani kylppärissä ja huomasin hiusteni olevan ohimoilta ihan harmaat. Siis apua, miten tässä nyt näin kävi? Ei auta itku markkinoilla, tämä veteraanipissis ei suostu vanhenemaan ikänsä mukaisesti. Siispä puin päälleni reilusti pinkkejä vaatteita ja asusteita - päiväni parani huomattavasti kun pääsin ulos kämpästä :) Nyt oli vaan pakko purkaa nuo negatiiviset tuntemukset tänne, jotta pystyn unohtamaan ne paremmin. Sorry!

Kesän tapahtumat aloitti Marimekon muotinäytös Espalla 20.5. Espalla oli hurjasti väkeä ja menin kaverini kanssa paikalle vasta näytöksen alussa. Emme päässeet lähellekään lavaa, mutta se ei meitä paljoa hetkauttanut.




Parasta näytöksessä oli siellä jaetut parvekekukkaset ja puolen litran Aino- jäätelöpakkaukset :D


Kukkkasia jaettiin nopeimmille tästä traktorista.


Samana päivänä oli myös Satamassa tavataan- tapahtuma Kauppahallin takana ja paikalle oli eksynyt valitettavan vähän yleisöä.


Mä söin siellä herkullista (ilmaista) lohisoppaa ja kuvasin tapahtumaa juontaneet Peltsin ja Ilen Manun kanssa :)



Sunnuntaina 22.5. oli vuorossa Kallio kukkii- tapahtuman paraati. Mukana oli tuttuun tapaan kaiken ikäisiä sambaajia ja tunnelma oli lämmin ja mukava.









Maailma kylässä on mulle aina varma kesän merkki. (Muistutus itselleni: älä ota Maailma kylässä- tapahtumaan mukaasi väsynyttä ja nälkäistä miestä!) Tapahtumassa on ihana kuvata kun siellä on niin paljon kaikkea ihanan värikästä :) Kaikki eivät kylläkään tuntuneet nauttivan tapahtumasta - siis väsyneen ja nälkäisen mieheni lisäksi.


Värikäs tapahtuma ja hurjasti porukkaa...










Maailma kylässä- tapahtumasta suuntasimme suoraan YleXPop- konserttiin Lasipalatsin aukiolle. (Muistutus itselleni: Ei Maailma kylässä- tapahtumaa ja YlexPoppia samana päivänä väsyneen ja nälkäisen miehen kanssa - tai mies on ainakin ruokittava välillä!)



Upea VHB:n keikka jäi valitettavsti kesken kun mun oli vietävä Ikke syömään ja lepäämään, mutta onneksi näin (ja kuulin) lempibiisini sitä ennen. Niin ja keikka on nähtävissä YleX:n nettisivuilta :)


Narinkkatorilla oli Olivian nimipäivän kunniaksi iso teltta, josta sai maistiaisia ja Ikke oli hetken tyytyväinen mutustellessaan juustomaistiaisia. Paikalla oli myös Coca-Colan koju, josta jaettiin minitölkkejä, mutta ei valitettavasti näitä keräilykappaleita pulloista.



Näin söpöjä kundeja oli vastassa Olivian teltassa. Mä en saanut pinkkiä kruunua, joten en ottanut beigeä kruunuakaan :)


Tähän loppuun vielä pari kuvaa omenapuun kukista. Olen ihan hassuna niihin ja jos näen niitä jossain niin matkan teko tyssää siihen paikkaan ja kamera on pakko kaivaa esille :)







Naamakirjakaverini ovat tainneet nähdä jo kaikki kuvat näistä kesän ensimmäisistä bloggauksista, mutta seuraavaksi aion päivittää tänne taas reitin. Olin eilen pitkästä aikaa reitillä ja kuvia tuli otettua matkaan nähden valtavasti. Huomenna aion käydä reitin kahdessa ensimmäisessä kohteessa myös sisällä kuvaamassa ja kunhan kierrän reitin pari viimeistä kohdetta niin voin päivittää kuvat myös tänne. Mulla on edelleen päivittämättä se viime syksyn viimeinen reitti, mutta teen sen joskus syksymmällä - ne kuvat eivät oikein sovi näin kesäiseen aikaan...

See you later :)

















































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti